Kvalitè - Clubkänsla - Skratt = Resultat

Detta är vad Club Mora handlar om. De flesta som tränar har ett mål när de börjar men det är väldigt få som klarar dem eller ens kommer nära att klara dem, av en rad olika anledningar.

Vi är övertygade om att kvalité på personal, pass, utrustning mm är en viktig faktor. Men det är minst lika viktigt att ha kul när man tränar och får man dessutom ha kul med likasinnade så kommer du garanterat att nå dina resultat.

Så oavsett vad du har för mål, har vi kunskapen. Kryddar du med glädje, gemenskap och engagemang så har vi en vinnande kombination.

 

 

Personlig träning i grupp

För att få en varierad och rolig träning så ser ett pass på Club Mora olika ut varje dag. Olika övningar, olika upplevelser. Men ett par saker är alltid stående. Passet leds av en utbildad personlig tränare, som vi kallar coach. Coachen instruerar noggrant varje rörelse som ska genomföras under passet, för att minimera skador och maximera effekt. Det är alltid små grupper som tränar, detta för att coachen ska kunna anpassa intensiteten efter varje enskild persons förutsättningar och mål med träningen. En personlig träning i grupp, alltså.

Ett pass tar endast 30 minuter. Under den tiden hinner vi värma upp, ha genomgång av övningar och en högintensiv träning.

Massage

Har du stela och ömmande muskler eller lider du av tex nack/rygg besvär?

Då bör du kontakta vår massageterapeut Daniel. Han har över 10 års erfarenhet och är välkänd inom träningsbranschen för sina ”nypor”.

Du kan boka tid via mejl: info@clubmora.se

Företag/Förening

Tänker ditt företag på friskvård eller vill din förening träna fys?

Då är Club Mora stället för er.

Vi har lång erfarenhet och gott om plats för att ta hand om stora eller små grupper och syr ihop pass efter era önskemål och behov.

Under varje år har vi tex 5-6 idrottslag i olika sporter som lägger en del eller hela sin fysträning hos oss.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er så kontakta oss via mejl.

frågor
och
svar

Behöver jag någon erfarenhet av funktionell träning innan jag börjar hos er?

Nej! Däremot rekommenderar vi dig att gå på så mycket pass som möjligt. Där kommer en Coach att visa vad du ska göra.

Är denna träning bra för viktminskning?

Absolut! Högintensiv träning och styrketräning är väldigt effektivt för viktminskning.

Kan jag träna själv på Club Mora?

Ja. När det ej är pass så är det sk Open Gym (egen träning) som gäller.

Finns det omklädningsrum?

Ja.

Har ni Personlig Träning?

Absolut! Vi har välutbildade och erfarna PTs som gärna hjälper dig.

Vad behöver jag ha med mig på ett pass?

Förutom dig själv så är det bekväma träningskläder. Gymnastikskor, shorts, t-shirt , vattenflaska och svetthanduk räcker bra.

Hur blir jag medlem?

Gå in på sidan "Bli medlem" högst upp och fyll i dina uppgifter. Är du osäker på vilket alternativ som är bäst för dig kan du mejla info@clubmora.se och fråga.